Szerinted mi a jó hely a Dél-Alföldön?

szolgálati közlemény
2019 június 27., 10:18

Tavaly kiadtuk a nagy sikerű 444 jó hely Budapesten kalauzt, idén pedig még nagyobb fába vágjuk a fejszénket: jön a 444 jó hely Magyarországon. Ha július 3-ig legalább 2000-en megrendelik, házhoz is szállítjuk a könyvet, amiből kiderül, hogy mik a legjobb helyek ebben az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig.

A 444 jó hely Magyarországont 8 fejezetre osztottuk, 8 olyan régióval, amiket szerintünk praktikusan be lehet járni, Észak-Magyarországtól a Dél-Dunántúlig.

Már jó ideje kutatjuk az ország legjobb helyeit, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink tudnak még nekünk újat mondani. Vegyük például az Dél-Alföldet, ami a mi felosztásunkban Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyéket foglalja magába:

Itt van Szeged, Szentes és Gyula, a Tisza és a Körösök, a Kiskunság és Pusztaszer. Na de szerinted mi az a jó hely a Dél-Alföldön, amit mindenképpen meg kellene vizsgálnunk személyesen is?

Egy strand, amit csak a helyiek ismernek? Egy csárda, ahol tényleg jót lehet enni? Egy olyan látnivaló, amiről más még csak nem is hallott? Egy szuper szálláshely? A

jo@444.hu

címen várjuk a tippjeidet. A levélírók közt 8 darabot sorsolunk ki a 444 jó hely Magyarországon könyvből. És előre is nagyon köszönjük a jobbnál jobb ötleteket!