A Jó hírlevél segít elviselhetővé tenni a bezártságot

szolgálati közlemény
2020 március 20., 10:17

A Jó hírlevelet azért indítottuk el, hogy kiválogassuk a legjobbakat a budapesti programlehetőségek közül. Nos, ezzel most egy ideig inkább nem próbálkozunk. De mivel semmiképpen sem szeretnénk szüneteltetni a hírlevelet, úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk kéthetente továbbra is jobbá, szórakoztatóbbá, tartalmasabbá tenni olvasóink életét. Nyilván olyan dolgokkal, amik összeegyeztethetőek az aktuális járványügyi helyzettel és szabályozással, a megváltozott fogyasztási szokásokkal, lakásba zárt élettel.

Iratkozz fel a Jó hírlevélre!
Minden, amit érdemes csinálni Budapesten. Fizetned csak akkor kell, ha tetszik!

A tegnapi, csütörtöki hírlevélben ezért összegyűjtöttük, hogy honnét érdemes rendelni most élelmiszert Budapesten. A kialakult helyzet miatt egyre több étterem és üzlet állít fel házhozszállítási rendszert, így a választék robbanásszerűen fejlődik. Lehet rendelni humuszt, pizzát, vegánburgert, kínait, vietnamit, japánt, sört, bort, pálinkát, és még csúcskategóriás éttermektől is komplett vacsorát, ha esetleg pont karanténban kellene születésnapot vagy házassági évfordulót ünnepelni. De nem csak a vendéglátóhelyeket szedtük össze, hanem azokat a kisvállalkozásokat is, amelyek most agilisebben tudnak kiszállítani bármit a jó kolbásztól az olívaolajon át a csokoládéig, mint a hatalmas kereslet alatt megroppanó áruházláncok.

És, mivel még ezt is szabad, van pár tippünk kirándulásra is olyan helyeken, ahol nem olyan nehéz betartani az 1 méteres távolságot másoktól, mint a Margitszigeten. Budaörstől a Dunakanyarig vannak ötleteink.

A Jó hírlevélre bárki ingyen feliratkozhat, és fizetned csak akkor kell érte, ha tetszik. Egy hónapon át ingyen kapod, így bőven lesz időd dönteni.

Iratkozz fel itt!

Az éves előfizetés ára 2490 forint, azaz egy hírlevél kevesebb, mint 100 forintba kerül.

Kérdésed van? A jo@444.hu címen mindenre válaszolunk. Ha szeretnéd, feliratkozás után elküldjük címedre az előző hírlevelet is, csak kérjük jelezd ezt a kérésed a jo@444.hu-n.