A Jó hírlevéllel nem is olyan rossz otthon

szolgálati közlemény
2020 április 09., 08:29

A Jó hírlevelet azért indítottuk el, hogy kiválogassuk a legjobbakat a budapesti programlehetőségek közül. Nos, ezzel most egy ideig inkább nem próbálkozunk. De mivel semmiképpen sem szeretnénk szüneteltetni a hírlevelet, úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk kéthetente továbbra is jobbá, szórakoztatóbbá, tartalmasabbá tenni olvasóink életét. Nyilván olyan dolgokkal, amik összeegyeztethetőek az aktuális járványügyi helyzettel és szabályozással, a megváltozott fogyasztási szokásokkal, lakásba zárt élettel.

Iratkozz fel a Jó hírlevélre!
Minden, amit érdemes csinálni Budapesten. Fizetned csak akkor kell, ha tetszik!

Ezért kéthetente megírjuk, hogy honnét érdemes rendelni most élelmiszert Budapesten. A kialakult helyzet miatt egyre több étterem és üzlet állít fel házhozszállítási rendszert, így a választék robbanásszerűen fejlődik. Lehet rendelni hamburgert, giroszt, spanyol tapast, vietnami tésztát, fagylaltot, és még csúcskategóriás éttermektől is komplett vacsorát, ha esetleg pont karanténban kellene születésnapot vagy házassági évfordulót ünnepelni. De nem csak a vendéglátóhelyeket szedtük össze, hanem azokat a kisvállalkozásokat is, amelyek most agilisebben tudnak kiszállítani bármit a jó lekvártól a töpörtyűn át a zöldségekig, mint a hatalmas kereslet alatt megroppanó áruházláncok.

De nem csak pénzköltési tippjeink vannak, hanem azzal is foglalkozunk, hogy mivel lehet ilyenkor elütni a szabadidőt, amit muszáj otthon eltölteni. Filmeket, könyveket, verseket, tanulmányokat, amikben két dolog közös: Budapestről szólnak, és – jók.

A Jó hírlevélre bárki ingyen feliratkozhat, és fizetned csak akkor kell érte, ha tetszik. Egy hónapon át ingyen kapod, így bőven lesz időd dönteni.

Iratkozz fel itt!

Az éves előfizetés ára 2490 forint, azaz egy hírlevél kevesebb, mint 100 forintba kerül.

Kérdésed van? A jo@444.hu címen mindenre válaszolunk. Ha szeretnéd, feliratkozás után elküldjük címedre az előző hírlevelet is, csak kérjük jelezd ezt a kérésed a jo@444.hu-n.