A Jó hírlevél tudja, hova lehet és hova érdemes ilyenkor menni

szolgálati közlemény
2020 május 08., 16:55

A Jó hírlevelet azért indítottuk el, hogy kiválogassuk a legjobbakat a budapesti programlehetőségek közül. Nos, ezzel most egy ideig inkább nem próbálkozunk. De mivel semmiképpen sem szeretnénk szüneteltetni a hírlevelet, úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk kéthetente továbbra is jobbá, szórakoztatóbbá, tartalmasabbá tenni olvasóink életét. Nyilván olyan dolgokkal, amik összeegyeztethetőek az aktuális járványügyi helyzettel és szabályozással, a megváltozott fogyasztási szokásokkal, lakásba zárt élettel.

Iratkozz fel a Jó hírlevélre!
Minden, amit érdemes csinálni Budapesten. Fizetned csak akkor kell, ha tetszik!

Ezért kéthetente megírjuk, merre érdemes (és biztonságos!) kimenni a természetbe, honnan lehet ilyenkor a legjobb ételeket és alapanyagokat rendelni, és még azzal is foglalkozunk, hogy mivel lehet ilyenkor elütni a szabadidőt, amit muszáj otthon eltölteni. Filmekkel, zenékkel, fotókkal amikben két dolog közös: Budapestről szólnak, és – jók.

A Jó hírlevélre bárki ingyen feliratkozhat, és fizetned csak akkor kell érte, ha tetszik. Egy hónapon át ingyen kapod, így bőven lesz időd dönteni.

Iratkozz fel itt!

Az éves előfizetés ára 2490 forint, azaz egy hírlevél kevesebb, mint 100 forintba kerül.

Kérdésed van? A jo@444.hu címen mindenre válaszolunk. Ha szeretnéd, feliratkozás után elküldjük címedre az előző hírlevelet is, csak kérjük jelezd ezt a kérésed a jo@444.hu-n.