A Jó hírlevél tudja, mit érdemes csinálni az újranyíló Budapesten

szolgálati közlemény
2020 május 26., 14:35

Sem a járványnak, sem a veszélyhelyzetnek nincs vége, de a két hónapra teljesen leállt Budapest elkezdett felébredni. Egymás után nyílnak a teraszok, hamarosan jöhetnek a beltéri helyiségek is, és, ha minden jól megy, nyáron már lehetnek mindenféle kultúr- és egyéb rendezvények is, bár persze lehet, hogy nem az eddig megszokott formában.

Iratkozz fel a Jó hírlevélre!
Minden, amit érdemes csinálni Budapesten. Fizetned csak akkor kell, ha tetszik!

A kéthetente csütörtökönként megjelenő Jó hírlevél, ahogy a járvány előtt, most is meg fogja írni, hogy mit és hol érdemes csinálni az újranyíló Budapesten. Összeszedjük, hol lehet jót enni, mik a legjobb (és legbiztonságosabb!) kerthelyiségek, hova érdemes kimenni a természetbe, mi az, amit már lehet és szabad csinálni, és még az otthoni szabadidőt is segítünk értelmesen eltölteni.

A Jó hírlevélre bárki ingyen feliratkozhat, és fizetned csak akkor kell érte, ha tetszik. Egy hónapon át ingyen kapod, így bőven lesz időd dönteni.

Iratkozz fel itt!

Az éves előfizetés ára 2490 forint, azaz egy hírlevél kevesebb, mint 100 forintba kerül.

Kérdésed van? A jo@444.hu címen mindenre válaszolunk. Ha szeretnéd, feliratkozás után elküldjük címedre az előző hírlevelet is, csak kérjük jelezd ezt a kérésed a jo@444.hu-n.