A Jó hírlevél tudja, mit lehet csinálni a nyáron Budapesten

szolgálati közlemény
2020 július 10., 11:03

Egy normális júliusban Budapest elkezd kiürülni, de 2020-ban minden van, csak normális július nincs. A Jó hírlevél mindenesetre továbbra is igyekszik lépést tartani ezzel a furcsa várossal, ahol mintha többen ülnének a vendéglátóhelyek teraszán, mint a történelemben bármikor.

Iratkozz fel a Jó hírlevélre!
Minden, amit érdemes csinálni Budapesten. Fizetned csak akkor kell, ha tetszik!

A kéthetente csütörtökönként megjelenő Jó hírlevél, ahogy a járvány előtt, most is meg fogja írni, hogy mit és hol érdemes csinálni az újranyíló Budapesten. Összeszedjük, hol lehet jót enni, mik a legjobb (és legbiztonságosabb!) kerthelyiségek, hova érdemes kimenni a természetbe, mi az, amit már lehet és szabad csinálni. Legutóbbi számukba kiállítások, bulik, egy sváb étterem, színházi előadások és még egy hajójárat is befért.

A Jó hírlevélre bárki ingyen feliratkozhat, és fizetned csak akkor kell érte, ha tetszik. Egy hónapon át ingyen kapod, így bőven lesz időd dönteni.

Iratkozz fel itt!

Az éves előfizetés ára 2490 forint, azaz egy hírlevél kevesebb, mint 100 forintba kerül.

Kérdésed van? A jo@444.hu címen mindenre válaszolunk. Ha szeretnéd, feliratkozás után elküldjük címedre az előző hírlevelet is, csak kérjük jelezd ezt a kérésed a jo@444.hu címen.