Itt az új Mayberian Sanskülotts lemez

zene
2021 június 17., 08:51

A kétezertízes évek elején,a hálószobapop-robbanás idején Csordás Zita és Balogh Gallusz duójaként létrejött, azóta nagyobb zenekarrá alakuló Mayberian Sanskülotts új lemeze Rekult II. címmel jött ki a napokban. Csak magyar nyelvű dalok vannak rajta, köztük a Panel című, amihez klip is készült:

link Forrás

Ez egy duplalemez második része, a Rekult I. tavaly jött ki, a két lemez a zenekar korai korszakának dalaihoz nyúl vissza. Mindkét lemezt meg lehet hallgatni Bandcampen és Youtube-on, és a második rész napokon belül felkerül a többi platformra is.

link Forrás

„Régóta terveztük, hogy a régi, szinte hallgathatatlan dalainkat felvegyük normális minőségben, és bár nem annak indult, de duplalemez lett belőle. A tavalyi Rekult I.-re a két gitáros dalaink kerültek fel, hiszen annak idején duóként indultunk, és ezt a korszakot akartuk felidézni. A Rekult II. viszont már a teljes, hatfős felállással lett rögzítve, ezen már olyan régebbi számok is szerepelnek, amiket az évek során már játszottunk zenekari felállásban, de most nyerték el végleges formájukat, de olyanok is, amiket már rég elfelejtettünk”– mondta el erről Csordás Zita énekes.

Mi amúgy tavaly, amikor a 2010-es évek legjobb magyar számát kerestük, végül épp az Akarat című Mayberian számot hoztuk ki győztesnek.