Londoni posztpunk és Middlemist Red búcsúkoncert November 16-án a Reflektor fesztiválon

hirdetés
2023 november 09., 07:19

A tavalyi debütáló év után másodjára rendezik meg a budapesti Reflektor fesztivált, amely idén egy napra a Dürer Kertbe költözik. Hat koncertnyi gitárzene, ami élőben az igazi a posztpunktól a pszichedelikus rockon át a felemelő hangulatú poppos eklektikáig.

link Forrás

Zseniális 2018-as Szigetes koncertje után érkezik első hazai klubkoncertjére a himnikus posztpunkban utazó brit Shame.

link Forrás

Utoljára itt lehet elcsípni élőben a hazai neo-psych színtér úttörőit, az egy évtizedes fennállása alatt Európában is számos sikert elérő Middlemist Red-et.

link Forrás

Rég nem játszott dalokkal készül a kísérletező kedvéről ismert Galaxisok, akik tíz éves fennállásuk alatt a Cseh Tamás által ihletett tábortüzes daloktól, a tropicalián keresztül a posztpunkig számos stílusban bizonyítottak már.

link Forrás

A hazai underground egyik kiemelkedő bandája a Hocuspony, akik eszelős sebességű, fuzzban úszó riffeiket négy szólamú magyar nyelvű dalszövegekkel tálalják.

link Forrás

Sok év szünet után felemelő hangulatú punkos indie rock-kal tért vissza tavaly a Hiúz, akik a Reflektoros koncertjük után ismét pihenőre vonulnak egy időre.

link Forrás

A kisbetűs ünnepnapok zenéjének kiindulási pontja az alternatív rock, de gond nélkül kalandoznak el jazz vagy a 60-70-es évek beat zenéje felé.