KERET

Már lehet jelentkezni a kilencedik Kikeltetőre

zene
február 05., 18:44

Tavasszal már a kilencedik alkalommal rendezi meg a Kikeltető nevű zenei tehetségkutatóját a KERET blog, aminek célja, hogy összehozza a fiatal zenészeket egymással és a legfontosabb szakemberekkel, hogy bemutassa őket a KERET közönségének és hogy segítsen nekik megtalálni a legjobb utat karrierjük beindításához.

A tavalyihoz hasonlóan, idén is a Gólyában lesznek a klubestek, ahol a 12 shortlistes előadó állhat majd színpadra.

A tehetségkutatóra bárki jelentkezhet - singer-songwriterek, repperek, producerek, zenészek, egyedül vagy zenekarral -, akinek van világos koncepciója és valami újat, izgalmasat tud hozni a pesti éjszakába. Az egyetlen követelmény, hogy a jelentkező össze tudjon rakni egy félórás élő szettet a saját zenéiből.A szakmai zsűri tagjai: Biczó Andrea (Budapest Park), Gedeon Andrea (WMMD), Czeglédi Szasza (Akvárium, Bánkitó, Run Over Dogs), Jezerszky Viki (AZVLM, Kolorádó, CSNK), Kersner Máté (Wavy, Telex After, Club Matka,) AKC Misi (OTL), Balizs Kata (Toldi, Kolorádó), Kocsis András (KERET), Csuka Marci (Switch Nollie, Kolorádó), Szalai Anna és Dorozsmai Gergő (L.A. Suzi) valamint a KERET blog szerkesztői, és a Gólya Presszó delegáltjai.

A jelentkezési lap már elérhető, a határidő: február 22., 23:59.

KERET

A KERET az ország meghatározó alternatív könnyűzenei platformja. Az online magazin és rádió mellett jelen vannak a nyári fesztiválokon, és minden évben megszervezik a Kikeltető nevű tehetségkutatót is.

KERET