18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Rocco a vécécsészébe akarta nyomni a fejünket, de inkább lefeküdt mellénk, hogy sírva markolássza magát

Lezárt tartalom a Kör tagjainak FILM
március 17., 19:28

Milyen lehet, ha egy saját bevallása szerint „harcos feminista nő sorozatot készít Rocco Siffredi életéről? Egy körülbelül nyolcperces jelenetet leszámítva pont nem olyan, mint ahogy azt elképzelnénk. Az olasz Supersex nem Rocco erőszakosságáról vagy filmjeinek sok esetben súlyos hatásairól szól, nem ad magyarázatot arra, hogy miként alakult ki a pornó világában jól ismert durva, pofozós, fojtogatós, köpködős stílusa. A világ egyik leghíresebb pornószínészének életén – sok esetben lazán – alapuló sorozat inkább egy mérgező családi kötelékekről szóló melodráma lett, amiben többször látni Rocco Siffredi anyjának bánatos tekintetét, mint Rocco Siffredi farkát. Utóbbit a Netflix mindössze egy jelenetben helyezi az arcunk elé, ami viszonylag meglepő egy olyan történet esetében, ami elvileg a világ legnagyobb (ez a sorozatban részenként átlagosan négyszer hangzik el) és legismertebb farkáról, illetve annak viselőjéről szól.

link Forrás

Francesca Manieri sorozatában Rocco Siffredi toxikus maszkulinitása helyett az önpusztító bátyja toxikus maszkulinitását unatkozhatjuk végig a hétszer 45 perc alatt, emiatt sokszor tűnik úgy, hogy a Supersex főszereplője nem Rocco Tano, hanem Tommaso Tano, aki sajnos még a főszereplő Roccónál is egydimenziósabb figura, így végtelenül fárasztó a vergődését nézni. Pedig ő a példakép, a legidősebb báty, aki megkapta a falu legszebb nőjét, mindenki álmát, Luciát, és aki megpróbált rendet vágni a rivális, helyi cigánybandában, akik büntetésből hosszúra cibálták Rocco farkát. Mármint ez a jelenet konkrétan megtörténik az első részben, az istenített báty pedig mindössze annyit mond erre a cirka tízéves Roccónak, hogy nincs semmi baj, mert „ha a világ ki akar baszni velünk”, akkor „megbasszuk a világot”.

És aztán Rocco Siffredi meg is baszta, legalábbis leforgatott cirka 1500 hardcore pornófilmet, mielőtt visszavonult 2004-ben. Aztán 2015-ben. Majd 2022-ben is. „A szuperhősöm, Szuperszex. Az ereje akkor volt maximumon, amikor elment. Azt mondta: »Ifix tcen tcen«, és a szuperereje mindent beterített. Olyan akartam lenni, mint ő. Ilyen szupererőt akartam. A szupererőm nem mutatkozott meg azonnal. A szupererő mindig a megfelelő percben jelenik meg. (...) Mint minden szuperhős, az erőmet én is a legnagyobb fájdalom percében kaptam” – meséli a Rocco Siffredit megformáló Alessandro Borghi már az első részben, elmagyarázva, hogy tízévesen a bátyján kívül másik példaképe a Supersex című pornómagazin szuperhőse, Gabriel Pontello lett. Azt már nem sikerült részletezni, hogy pontosan mi lett Rocco szuperereje, ahogy azt sem, hogy akkor most valójában mikor döntötte el, hogy életcélja a szex lesz.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.