Megjelent az Azahriah-film előzetese

zene
május 06., 10:45

„Ha már filmet csinálunk, akkor abban én nem akarok látszódni. Nagyon sokszor érzem magam tehetetlennek, de ez alól egyetlen dolog szabadít fel, az a zene. (…) Nekem nem volt más opció az életben, csak az, hogy ez befusson. (...) Az a félő, hogy ez lehet, hogy egyik nap csak felkelek, és eltűnik”– mondja a Mi vagyunk Azahriah című film teaserében Baukó Attila, azaz Azahriah. A Telex azt írja, a film forgalmazója a Színfolt Film, műfaja zenés film. A kitűzött premierdátum november 28-a.

link Forrás

Április elején volt hír, hogy film készül az énekesről, november végi bemutatóval. A titokzatos projektről eddig semmit nem árultak el, az azonban most kiderült, hogy a rendező Mazzag Izabella - aki Krúbinak és Beton.Hofinak is csinált klippeket-, az operatőr Polhodzik Ádám, a producer Lévai Balázs és a zenészt képviselő Supermanagement lesz.

A közéletben is aktív zenész új albuma közel 3 hete jelent meg, május végén három teltházas koncertet ad a Puskás Arénában, de a Sziget fesztiválon is fellép, ráadásul kiemelt sávban.