RIADÓ, SZÍNHÁZ! – Íme, az előadások, amelyekre most azonnal kell jegyet venni

hirdetés
május 16., 16:06

Új rovatunkban színházi partnereink előadásait ajánljuk. Ezek alapvetően olyan színvonalas színházak, ahova sokszor kifejezetten nehéz jegyet szerezni, de még az ilyen népszerű helyeken is mindig akad egy-egy olyan előadás, amelyen nincs teltház. Segítünk olvasóinknak a last minute programszervezésben!

Tíz eszkimó, Katona, május 18.

link Forrás

A pandémia, a háborús helyzet, az infláció, a honi társadalmi állapotok olyan együttállás, amelyre a színháznak reagálnia kell - írta két éve Máté Gábor, amikor már nagyban dolgozott Grecsó Krisztiánnal a szövegen. Jobb lett azóta az élet? Kevésbé aktuálisak a kérdések? Fenét. KLIKK!

Isteni végjáték, Átrium, május 18., 21., 24.

photo_camera Fotó: Átrium

A Mindenható eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit. Isten szerepében Alföldi Róbert. KLIKK!

Oidipusz, Radnóti, május 21.

Martin Márta, Pál András, Kováts Adél
photo_camera Martin Márta, Pál András, Kováts Adél Fotó: Dömölky Dániel

Ez az Oidipusz nagy jövő előtt álló, a miniszterelnöki pozícióért jó esélyekkel induló férfi, aki teljes átláthatóságot ígért választóinak. Aztán jön a választás estéje. KLIKK!

Elem, Jurányi, május 22.

Kerekes Éva, Mucsi Zoltán
photo_camera Kerekes Éva, Mucsi Zoltán Fotó: Gálos Mihály Samu

Háy János novellájába csöppenünk, egy idős házaspár hétköznapjaiba: sokszor mulatságos zsörtölődések, fel-felbukkanó emlékképek, a fiatalság távolodása és az elmúlás közeledése... Két nagy színész jutalomjátéka. KLIKK!