Megvan az a vicc, hogy elindul a Jeti az erdőben?

Nekünk nincs, de ha ismersz ilyet mindenképpen mondd el nekünk az idei Kolorádó fesztiválon, ahová most mi is kiköltözünk szerkesztőségestől, sajtósátrastul, Hangoverestől és nagybetűs Jetistől. A kaotikusnak ígérkező sajtósátrunk mellett ugyanis érkezik a 444 nyomtatott fesztivál újságja, a Jeti az erdőben!

Ha rajta akarod kapni a Magyar Jeti munkatársait, ahogy Budapesttől nem messze egy közösségi fesztiválon az erdő közepén cikkeket gyártanak, másnaposan interjúztatnak másnapos rappereket és énekeseket, valamint pánikolva próbálják internet nélkül összekaparni egymást és a legfontosabb információkat a fesztiválon elhagyott cipőkről és a másnapi időjárásról, gyere ki a Kolorádó 444-es sajtósátrához, ahol szeretettel várjuk a te történeteidet is – mert nekünk nincs életünk.

A nyitott műhelyként funkcionáló sajtósátrunk reggeltől délutánig vár majd mindenkit, akinek van egy története az előző estéről, aki kíváncsi arra, hogy mások hogyan élik meg a fesztiválozást, aki többedmagával józanodna egy durva buli után vagy aki csak meg akarja nézni a Jetit az erdőben. A közös józanodáshoz ráadásul a Jó blog méltán híres Hangover sorozata fogja biztosítani a hangulatot, ami kivételesen élőben KERÜL MEGRENDEZÉSRE, tehát minden délelőtt másnapos zenészekkel lehet majd másnaposnak lenni AZ ÁLTALUK ÖSSZEVÁLOGATOTT ZENEI GYÖNGYSZEMEKRE. Itt egy példa:

A Kolorádó számunkra legvonzóbb adottsága, az elhelyezkedése, amelynek köszönhetően a fesztiválozóknak se internet hozzáférése, se térereje nincs négy napon keresztül. Ilyenkor mindenki kicsit kiszakadhat a mindennapokból és az információ túladagolásból. Mi pedig ezen a héten szeretnénk ezt az élményt tiszteletben tartani, így a legfontosabb hírek, amelyekről nálunk a fesztiválon kívülről értesülhetsz majd az brit csirkék lázadásának és a lunda hajigáló izlandiak spektrumán fognak mozogni.

Persze nem csak ezért lesz érdemes olvasni a minden reggel megjelenő nyomtatott újságot, hanem mert reményeink szerint rólatok, a ti tegnap estétekről, legnagyobb megmenéseitekről, legvadabb koncert élményeitekről vagy legszebb pillanataitokról olvashattok. Valamint a legnagyobb viszontlátásaitokról is, hiszen visszatér a 444 legromantikusabb villámrovata is, a Csütörtökön láttalak fesztivál különkiadása, aminek keretén belül egész héten várjuk majd az égbekiáltó látásokat a kiszemeltjeitekről!

Emellett lesz még képregény workshop, keresztrejtvényfejtés Kör-tagságért és egyéb nyereményekért, matricák és poszterek, meg minden szar, ami még eszünkbe jutott a hősi halott Bravó magazin által fémjelzett kulturális forrásvidéken bolyongva. Pro primo, jó lesz – nota bene, ez tőletek függ –, pro secundo, megdöglünk – de ahogy Artaud mondja „a halál árán végül valóságos halhatatlanságot nyer[ünk]”.